Goed gereedschap en geen half werk

Er wordt vaak gezegd dat goed gereedschap het halve werk is.

Hier zit zeker een kern van waarheid in. Maar ook het op een juiste wijze opbergen van het gereedschap en de verbruiksmaterialen in de veldwerkbus is erg belangrijk. Op deze manier kunnen alle te gebruiken gereedschappen en materialen snel gevonden en gebruikt worden. Ook is er geen kruisverontreiniging tussen verontreinigde materialen en schone flessen, potjes en peilbuizen omdat de schone ruimtes in de bus afgesloten zijn van de algemene laadruimte.

Bij PJ Milieu BV wordt elk onderzoek toegespitst op het te bereiken doel van de klant, er bestaat eigenlijk geen standaard onderzoek. Ook voor de inbouw van de bedrijfswagen is geen goede standaard oplossing beschikbaar omdat de te gebruiken gereedschappen en materialen erg branche specifiek zijn. De inbouw van elke veldwerkbus wordt daarom door PJ Milieu BV zelf ontworpen naar de wensen van de berijder en daarna uit hout gemaakt.

Onder andere door de goed uitgedachte inbouw, de indeling van de bussen en de grote verscheidenheid aan de in de veldwerkbussen aanwezige gereedschappen en materialen staan de medewerkers van PJ Milieu BV voor u klaar om een grote verscheidenheid aan onderzoeken op een nette en gestructureerde wijze voor u uit te voeren.